Na HorrorConu jsme pokřtili audioverzi antologie České temno

Na HorrorConu jsme pokřtili audioverzi antologie České temno

Na 8. ročníku HorrorConu 11. 11. jsme pokřtili audioknihu ČESKÉ TEMNO. Na vzniku audioverze šestého svazku edice HorrorCon, který jsem editovala, se největší měrou zasloužil charismatický narátor Martin Čevora a vydavatelství Čti mi!, o hudební složku se mimo jiné postarala metalová kapela Arthemion, jejíž frontmanka Neira se zároveň stala kmotrou. Na fyzické podobě – tedy exkluzivní dárkové kartičce s kódem ke stažení audioknihy – jsem spolupracovala s Petrou Šulce z Audiolibrix. O grafickou podobu se postaral  Michal Březina za použití ilustrace Jiřího Dvorského. Dárkové kartičky lze objednat u nakladatelství Golden dog, které stálo u vzniku knihy papírové. Audioknihu lze klasicky stáhnout na stránkách Čti mi! či Audiolobrix. Recenzenti o antologii píší:

“Jinak jsou ale bez výjimky všichni autoři v práci se strachem důslední a efektivní. Chápou, že pokud se o postavy v jejich povídkách máme bát, musejí to být silné a propracované charaktery, s nimiž se dokážeme ztotožnit, rozumět jejím myšlenkovým pochodům. (IDnes)”

“Všechno k sobě sedí a dohromady vytváří úžasný hororový komplet, který si zaslouží hodně velkou pozornost.” (Sanctuary)

“Znáte ty odstavce, které si přečtete a úplně vás odzbrojí? Tady je jich spousta. Krásná práce z jazykem a různorodostí témat. Tohle se opravdu povedlo.” (Čteme české autory)

“…Antologií „České temno“ byl vztyčen ukázkový monolit místní hororové literatury” (LukBook)

V knize naleznete mimo jiné i můj delší příběh tajemné dívky Bětky opatřený krásnou ilustrací Jirky Dvorského, který stojí i za obrazem na obalu. 

Reportáž z celého HorrorConu2023 můžete shlédnout ZDE.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *